top of page

Kontroll, service & reparasjoner

Årskontroll


Til våre kunder som bruker høreapparater tilbyr vi innkalling til en årlig kontroll. Ofte kan dette forebygge behov for større reparasjoner hvor apparatene må sendes til leverandør. 

På årskontrollen vil vi kontrollere og rense høreapparatene dine, bytte høyttalerledninger eller lydslanger og ev. andre slitte deler. Vi justerer også lyden dersom du ønsker dette. Vi anbefaler at de som har telefonstreamer/fjernkontroll tar med denne, da enkelte justeringer ellers kan påvirke koblingen mellom streamer og høreapparat.

Vi vil også vurdere om du har behov for (flere) hørselstekniske hjelpemidler (eller ekstrautstyr) til samtale i støy, TV, telefon, dørklokke og røykvarsling.

Det er mulig å få tatt en ny hørselsprøve på årskontrollen. Vi anbefaler å gjøre dette på 3-årskontroll, ev før hvis du opplever hørselsendringer.


Service og reparasjoner


Vi foretar service og småreparasjoner på alle typer høreapparater. Dette kan være rens, avfukting eller bytte av deler. Større reparasjoner (f.eks bytte av forsterker) skal kun utføres av leverandør. Dersom vi ser at dette er nødvendig ordner vi innsending av apparat med nødvendig informasjon om innstillinger.

Priser

Årskontroll

550,-

Årskontroll med hørselstest

1000,-

Reparasjonsomkostninger (v/innsending av høreapparat)

275,-

Programmering av låneapparat (v/reparasjoner)

275,-

bottom of page