top of page

Kontroll, service & reparasjoner

​Årskontroll


Til våre kunder som bruker høreapparater tilbyr vi innkalling til en årlig kontroll. Ofte kan dette forebygge behov for større reparasjoner hvor apparatene må sendes til leverandør. 

På årskontrollen vil vi kontrollere og rense høreapparatene dine, bytte høyttalerledninger eller lydslanger og ev. andre slitte deler. Vi justerer også lyden dersom du ønsker dette. Vi anbefaler at de som har telefonstreamer/fjernkontroll tar med denne, da enkelte justeringer ellers kan påvirke koblingen mellom streamer og høreapparat.

Vi vil også vurdere om du har behov for (flere) hørselstekniske hjelpemidler (eller ekstrautstyr) til samtale i støy, TV, telefon, dørklokke og røykvarsling.

Det er mulig å få tatt en ny hørselsprøve på årskontrollen. Vi anbefaler å gjøre dette på 3-årskontroll, ev før hvis du opplever hørselsendringer.


Service og reparasjoner


Vi utfører service og småreparasjoner på alle typer høreapparater. Dette kan være rens, avfukting eller bytte av deler. Hvilke deler som kan byttes hos oss kan variere fra apparat til apparat, men eksempler er mikrofonfilter, høyttaler, hook, batteriskuff og innebygde oppladbare batteri. Større reparasjoner (f.eks. bytte av forsterker) skal kun utføres av leverandør. Dersom vi ser at dette er nødvendig ordner vi innsending av apparat med nødvendig informasjon om innstillinger.

Priser

Årskontroll

590,-

Årskontroll med hørselstest

1040,-

Reparasjonsomkostninger (v/innsending av høreapparat)

295,-

Programmering av låneapparat (v/reparasjoner)

295,-

bottom of page