Som motorsyklist har du økt risiko for hørselskade dersom du ikke bruker hørselvern. Allerede ved en hastighet på 50 km/t kan vindstøyen komme opp i et lydtrykknivå på hele 85 dB, noe som er maksimal tillatt gjennomsnittsstøy iløpet av en arbeidsdag på 8 timer.

Ved kjøring i 100 km/t kan vindsstøyen komme opp i 100 dB og det er anbefalt å ikke utsette seg for støy på dette nivået i mer enn maksimalt 15 minutter i løpet av en dag.

Spesialstøpte MC-propper er hørselvern som bokstavlig talt sitter som støpt i ørene. De lages i mykt silikonmateriale og med en flat profil som er behagelig å bruke under hjelm. 

Proppene passer også for alle typer motorsport.

 

PRO BIKER

mc

Lages med et filtersystem som demper vind- og motorstøy, samtidig som varselsignaler fra trafikk og intercom slipper gjennom.

Filteret demper like mye i hele frekvensspekteret slik at lydkvaliteten bevares. Lytter du til musikk fra intercom vil du foretrekke disse proppene. Filterene finnes med flere dempegrader, vi anbefaler stort sett 20 dB for vanlig kjøring og 26 dB for motorsport.

CE-godkjent etter EN-352-2

Pris per par inkl ett sett filter kr 2150,- inkl MVA

 

HELMET

work

Lages med et filtersystem som demper vind- og motorstøy, samtidig som varselsignaler fra trafikk og intercom slipper gjennom.

Filteret demper i hele frekvensspekteret, men gir ekstra demping i diskantområdet hvor hørselen er mest følsom og utsatt for skader.

Filterene finnes i flere dempegrader, vi hjelper deg å finne det riktige ut fra dine behov. 

CE-godkjent etter EN-352-2

Pris per par inkl ett sett filter kr 1850,- inkl MVA

 

Stereo Headset

stereohead

Propper i samme kvalitet som Helmet, med integrerte microhøytalere.  Fast kabel med 3,5 mm jackplug.

CE-godkjent etter EN-352-2

Pris per sett kr 2895,- inkl MVA

 

 

 

Priser på spesialproppene er inkl. undersøkelse av øregang og avtrykk, samt en utleveringskonsultasjon. 

(For at proppene skal ha den optimale dempingen, er det viktig at de blir satt riktig på plass i ørene. For sikkerhets skyld er det derfor obligatorisk med veiledning.)