Formstøpt aktivt hørselvern er meget komfortabelt i bruk og gir deg optimal beskyttelse gjennom hele arbeidsdagen.

Svake lyder forsterkes, slik at du kan høre det meste av omgivelseslydene og føre en samtale, samtidig som hørselen blir beskyttet mot sterke lyder. Konstruksjonen og plasseringen i ytreøret gjør at du beholder retningshørsel, samt at du kan bruke hjelm og briller samtidig. 

Apparatene har volumkontroll, programvelger og muligheter for medhør fra telefon eller sambandsutstyr via slynge og ev. bluetooth (ekstrautstyr).

 

Soundscope pro-tect

Audiografen, Soundscope Protect

Anbefales for personer med normal hørsel og opp til en mild hørselnedsettelse. Med volumkontroll kan lydstyrken justeres opptil 20 dB. 

 

CE godkjent i henhold til EN 352-2 og EN 352-7

 

 Per par 4392,- eks. MVA   5490,- inkl. MVA
 Halsslynge   800,- eks. MVA  1000,- inkl. MVA

 

Tekniske data

 

 

Work Active

Denne modellen passer for personer med normal hørsel og opp til Audiografen, Work Active moderat hørselsnedsettelse. Apparatene kan programmeres i forhold til aktuelt hørselstap (etter audiogram). Med volumkontroll kan lydstyrken justeres opptil 30 dB. Kan også støpes i et keramisk materiale som er ekstra allergivennlig.

CE godkjent i henhold til EN 352-2 og EN 352-7

 

 Per par 4152,- eks. MVA   5190,- inkl. MVA
 Halsslynge   480,- eks. MVA  600,- inkl. MVA

 

Tekniske data

 

Meld deg på vårt infobrev om støy og hørselvern


 

Pris er inkl. undersøkelse av øregang og avtrykk, samt en utleveringskonsultasjon. 

(For at proppene skal ha den optimale dempingen, er det viktig at de blir satt riktig på plass i ørene. For sikkerhets skyld er det derfor obligatorisk med veiledning.)